Meč stoljeća je prevara stoljeća
Foto: Screenshot

Sve je dobro izrežirano

Meč stoljeća je prevara stoljeća

M. Šljivak

Floyd Mayweather i Conor McGregor naći će se u ringu 26. augusta u Las Vegasu.

Takozvana borba stoljeća biće po profitu vjerovatno najveća ikad, a nakon konstantnih uvreda s obje strane tokom proteklih mjeseci, dvojac se nedavno prvi put suočio licem u lice.

Naravno, pala je masa teških riječi, ali onog pravog iskrenog spektakla nije bilo. Sve je izgledalo kao loša gluma na obje strane i bez ijednog pokušaja udarca s obje strane, što bi vjerovatno bio slučaj da se borci toliko mrze i ne poštuju.

Večeras se predstava Mayweathera i McGregora nastavlja u Londonu. U glavni grad Engleske je ovaj duo doputovao zajedno u istom avionu, a snimljeni su kako iz aviona izlaze potpuno opušteni.

Sudeći prema fotografijama, meč stoljeća je zapravo prevara stoljeća i napravljen je s ciljem dodatnog bogaćenja. Interesa ima mnogo, a sigurno je da će veliki kolač dobiti i glavni glumci.

Ring će na kraju odlučiti pobjednika, ali vjerovatno je obojici mnogo bitniji novac od bilo čega drugog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi