Naravno, tu je i slika: Mayweather opet dobio na kladionici
Foto: EPA

Bez problema prošao listić

Naravno, tu je i slika: Mayweather opet dobio na kladionici

Umirovljeni američki bokser i jedan od najbogatijih sportista svijeta Floyd Mayweather ima razne izvore prihoda, a jedan od njih je i sportska kladionica.

U prošlosti smo se nagledali njegovih dobitnih kladioničarskih listića, kojim se uvijek rado hvalio baš kao i svojim bogatstvom, a Floyd je danas obavijestio svoje fanove da je i sinoć bio uspješan.

"Danas sam se kladio na Isiaha Thomasa", napisao je Mayweather u opisu fotografije na kojoj drži ogroman novac u rukama.

Nije poznato koliko je novca uložio ni koliko je osvojio, ali pošto je Thomas postigao čak 53 poena u pobjedi nad Washingtonom, jasno je da se Floyd 'nije ni oznojio' da dođe do dobitka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti