Plavuša s bujnim poprsjem koja popije pivo na eks postala senzacija US Opena

Plavuša s bujnim poprsjem koja popije pivo na eks postala senzacija US Opena

Edmir Škorić
Teme:

Na pauzama tokom utakmica publika uživa, a naročito se to odnosi na Sjedinjene Američke Države.

Kamermani obično traže zanimljive prizore na tribinama, a sada je režiser došao na ideju da se pronađe neko s pivom u ruci i kada krenu da ga snimaju, mora da ga popije na eks.

Kamere su ovaj put zastale na plavuši s bujnim poprsjem. Djevojka je bila oduševljena, a onda je uzela plastičnu čašu piva i popila na eks.

Ali tu nije stala, pošto je ubrzo uzela još jednu čašu i nju također eksirala, nakon čega je nastao delirijum na tribinama.

Čini se da ni mnogi muškarci ne bi mogli da pariraju ovoj djevojci koja je očito bila jako žedna i koja očito uživa u konzumiranju piva.

She's back 🍺🎾

Posted by Eurosport on Saturday, September 3, 2022
Oglasi

Sve se dešavalo tokom jednog meča na US Openu. 

Ovo nije prvi takav slučaj. I prošle godine tokom US Opena je dotična eksirala pivo i tako preko noći postala popularna.

Iako praktično niko nije znao njeno ime, ova plavuša je postala najtraženija djevojka na društvenim mrežama i mnogi su pomislili da bi mogla da stekne slavu i probije se u etar kao nekada Pamela Anderson.

U međuvremenu je pronađena djevojku koju mnogi muškarci žele da ožene, a u pitanju je Njujorčanka Megan Lucky koja će morati da razočara muški dio populacije s obzirom na to da je zauzeta.

"Čini se da ovo postaje tradicija u ovom trenutku", objavio je US Open Tennis na Twitteru video djevojke koja se redovno pojavljuje na teniskom turniru u New Yorku, a onda joj odmah šalju piće u kojem ona uživa.

Oglasi