Plavuša na tribinama izazvala pravi haos: Dobila je više ovacija nego igrači na terenu
Foto - Screenshot

Išla je do krajnjih granica

Plavuša na tribinama izazvala pravi haos: Dobila je više ovacija nego igrači na terenu

Midhat Šljivak
Teme:

Djevojka koja se našla na tribinama US Opena izazvala je velike ovacije ostatka publike.

Ovu plavušu je kamera uhvatila na tribinama, a ona je u tom trenutku odlučila da do kraja popije pivo koje je držala u ruci.

Dobila je velike ovacije publike koja je sve gledala na ekranu, ali tu nije bio kraj njenim egzibicijama.

Nešto kasnije kamera ju je ponovo uhvatila na tribinama. Reakcija je ponovo bila ista i ponovo je uz velike ovacije ispila pivo do zadnje kapi.



Ova djevojka je tako postala velika zvijezda i nema dileme da bi uskoro mogla dobiti zanimljive ponude proizvođača piva za snimanje reklama.

Jako zanimljive scene sa US Opena koje se ne viđaju često na teniskim terenima.

Top Komentari

King_Kenny
...ma nema sta,za svaku pohvalu,opija se pred milionima gledalaca i ovi joj jos aplaudiraju...poslije meca ce mozda tako pijana sjesti u automobil i pokupiti par pjesaka...sto je najgore i mi smo sa zapada pokupili samo gluposti,tako da su zene i kod nas vec postale ovakve pijandure,narkomanke,k*rve,instagramuse itd...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi