Memphis Depay u Italiji uživa u porocima

U društvu slavnog američkog TV voditelja

Memphis Depay u Italiji uživa u porocima

Memphis Depay je 2015. godine stigao u Manchester United iz holandskog PSV-a, a iako se očekivalo da bude veliko pojačanje za Crvene đavole, može se reći da je njegova epizoda na Old Traffordu bila potpuni promašaj.

Ovaj krilni napadač se u janurau ove godine pridružio ekipi Lyona, a čini se da mu, za sada, u Francuskoj ide nešto bolje.

Depay se od naporne sezone odlučio odmoriti u italijanskom Portofinu, a on je u Italiju otputovao u društvu svoje vjerenice Lori Harvey.

U javnost su procurile slike na kojima se mogu vidjeti Depay i Lori u opuštenoj šetnji. Ono što će vjerovatno zapasti za oko mnogim navijačima Lyona jeste da Depay, osim u šetnji, uživa i u skupocjenim cigarama.

Poznati američki TV voditelj Steve Harvey je, inače, očuh Depayjeve zaručnice, pa se i on sa svojom suprugom odlučio pridružiti Depayju i Lori na odmoru u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti