Messi ipak ne dolazi na Hvar

Ništa od ljetovanja u Hrvatskoj

Messi ipak ne dolazi na Hvar

Edmir Škorić

Argentinska zvijezda Lionel Messi ipak neće ljetovati na Hrvaru.

Messi je trebao u društvu Ivana Rakitića da dođe na otok Hrvar ovog ljeta na odmor, ali očito da je sve propalo jer je vlasnik vile u kojoj su Barcine zvijezde trebale odsjesti malo požurio da sve objavi u medije.

"Slavka Gotovca smo unaprijed pitali da li nam ustupa vilu na korištenje ukoliko Messi dođe u Hrvatsku. Gotovac se malo zaletio, izašao u javnost s pričom kao da je sve gotovo", rekao je splitski poduzetnik i kum Ivana Rakitića Marko Bralić.

"Gotovac je od cijele priče napravio reklamu sebi i vili, ali je otpala mogućnost Messijevog dolaska zbog velikog interesa medija i javnosti", tvrdi Bralić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi