Messi konačno obradovao Obamine kćerke

Poslao im dva potpisana dresa

Messi konačno obradovao Obamine kćerke

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama kazao je prilikom posljednje posjete Argentini da bi njegove kćerke voljele upoznati Lea Messija.

Ipak, zvijezda Barcelone je tada bila u Čileu, tako da se taj susret nije dogodio, ali Messi nije ostao dužan Obaminim kćerkama.

Naime, on je u Sjedinjene Države poslao dva potpisana dresa Argentine sa imenima Malie i Sashe, tako da one ipak neće biti uskrćene za uspomenu od najboljg fudbalera svijeta.

Očekuje se da će se Messi i Obama sresti na Copa America ovog ljeta, ali je sigurno da je napadač već u sjajnim odnosima sa prvim čovjekom SAD-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi