Obama na roditeljskim mukama zbog Messija

Kako udovoljiti kćerkama?

Obama na roditeljskim mukama zbog Messija

Lionel Messi nije osoba koju može upoznati bilo ko, a jasno je da bi pola svijeta stalo u red da samo nakratko popriča sa zvijezdom Barcelone.

Ipak, Argentinac je dobio interesantan upit i to, ni manje ni više nego od predsjednika SAD-a Baracka Obame.

Naime, dok je boravio u Buenos Airesu, Obama je u obraćanju javnosti pričao o ljepotama i znamenitostima Argentine, a dotakao se i najboljeg svjetskog fudbalera Lionela Messija.

Predsjednik SAD-a je stakao da fudbaler Barcelone veoma omiljen u njegovom domu, te da su njegove kćerke Sasha i Malia izrazile želju da upoznaju Argentinca.

Obama je dodao i to da su ga njegove kćerke zamoljele da ih spoji sa slavnim Argentincem, pa ostaje da se vidi hoće li Messi naći vremena za ovo neobično druženje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi