Messijeva Antonella objavila dirljiv video, nije moglo bez suza

Tri godine braka

Messijeva Antonella objavila dirljiv video, nije moglo bez suza

E. Škorić

Argentinka je posvetila nekoliko lijepih riječi svom suprugu na treću godišnjicu njihovog vjenčanja.

Messi može večeras protiv Atletica da proslavi 700. gol u karijeri, ali bez obzira na to, ovo je poseban dan za njega jer danas tačno tri godine od dana kada je oženio ženu svog života.

Antonella Roccuzzo, supruga zvijezde Barcelone, prisjetila se ovog posebnog trenutka objavivši snimak s njihovog vjenčanja i viđeni su neki detalji koji inače nisu bili dostupni javnosti.

"Voljet ću te i voljet ćeš me. Volim te i to je moja jedina istina. To je naša velika ljubav. Ono što nikad neće umrijeti... Sretna treća godišnjica ljubavi., Volim te", napisala je Antonella koja je od djetinjstva s Messijem i njih dvoje imaju i troje djece.

Top Komentari

BobPaisley
...prica se da je mnogo plakala i one veceri kada joj je muz nestao na pocetku utakmice na Anfieldu,a utjehu joj je pruzao Divock Origi dok patuljka nisu pronasli u van Dijkovom dzepu.
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi