Slavni Nijemac objavio fotografije sa ljepoticom iz Srebrenice - Zbog nje je trenutno na sedmom nebu

Slavni Nijemac objavio fotografije sa ljepoticom iz Srebrenice - Zbog nje je trenutno na sedmom nebu

Edmir Škorić

Djevojka porijeklom iz Srebrenice najzaslužnija je što se sin legendarnog Michalea Schumachera nalazi "na sedmom nebu".

Mich Schumacher, vozač Formule 1, poznat i kao sin legendarnog vozača koji je prije 10 godina imao tešku saobraćajnu nesreću, ali i danas "živi" pod nepoznatim okolnostima dok mu se i dalje bore za život prikovan za aparate, u vezi je sa djevojkom koja je porijeklom iz BiH, tačnije Srebrenice.

Ona je Laila Hasanović i njenu roditelji su tokom rata napustili Srebrenicu, a danas se nalaze u Danskoj. Tamo je Laila i rođena, počela karijeru modela, a prije četiri godine bila je u finalu Izbora za Miss Universe u toj zemlji.

24-godišnji Mick i Laila proveli su vrijeme zajedno u Danskoj. Nijemac je došao u zemlju svoje djevojke i zaista je uživao u ljepotama koje ona nudi.

Schumi Junior je na svom Instagram profilu podijelio slatke pozdrave sa odmora para u Kopenhagenu i okolini. A objavljene slike prikazuju vozača koji je duboko zaljubljen i presretan uz svoju novu partnerku.

Oglasi

Mercedesov probni pilot i dama iz Srebrenice su već bili zajedno na odmoru prije otprilike dva mjeseca.

Između ostalog, Schumacher mlađi i Hasanović su tokom večernje posjete uživali u romantičnoj atmosferi “Tivolija” u centru Kopenhagena. Dok rekreacijski i zabavni park star 180 godina blista svojim jesenjim štihom u pozadini, manekenka na jednoj od fotografija ljubi svog dečka u obraz.

Schumacher je svoje fanove obradovao i slikama romantične večere u restoranu u glavnom gradu Danske.

“Ljubavi moja”, napisala je Hasanovićeva ispod objave bivšeg vozača Haasa i dodala srce uz komentar.

Oglasi