Ljepotica porijeklom iz Srebrenice zavela sina legendarnog Michaela Schumachera

Mick objavio zajedničku fotografiju

Ljepotica porijeklom iz Srebrenice zavela sina legendarnog Michaela Schumachera

Endin Čaušević

Sin legendarnog vozača Michalea Schumachera, Mick, našao se u centru pažnje nakon što je objavio na Instagramu fotografiju sa svojom djevojkom, a ispostavilo se da je u pitanju djevojka koja je inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Mick se nalazi trenutno na ljetnoj pauzi kao i ostali vozači Formule 1 i odlučio je da na pravi način napuni baterije.

Inače, on ove sezone ne vozi u Formuli 1 nakon što prošle godine nije dobio produženje ugovora s Haasom. No, ostao je dio najbržeg cirkusa na svijetu jer je trenuto treći vozač u ekipi Mercedesa.

Schumacherov sin vrijedno radi i čeka novu priliku da se ponovo nađe u bolidu Formule 1, a to bi se moglo desiti već u narednoj sezoni.

Međutim, Mick je ovaj put u centru pažnje zbog privatnog života jer je konačno javno pokazao svoju djevojku, a to je posebno oduševilo javnost u našoj zemlji jer je u pitanju djevojka koja je inače porijeklom iz Srebrenice.

Oglasi

Njeno ime je Laila Hasanović, a njeni roditelji su iz Srebrenice koju su napustili tokom rata i skrasili se u Danskoj.

Laila je inače rođena u Danskoj gdje je počela karijeru kao model, a prije četiri godine bila je i u finalu Izbora za Miss Universe u toj zemlji.

Mick je objavio zajedničku fotografiju sa svojom djevojkom na Instagramu, a njena ljepota sve je oduševila.

Oglasi

Lailu na Instagramu prati skro 200.000 ljudi, a inače živi u Copenhagenu. No, zbog posla putuje širom svijeta, te je na jednom od događaja upoznala Micka, a sve ostalo je historija.

Navodno, ona često posjećuje BiH i Srebrenicu, ali na njenom Instagramu nema fotografija iz naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi