Michael Ballack (45) je iznenadio sve izborom jako mlade djevojke

Ljepotica nova djevojka slavnog Nijemca

Michael Ballack (45) je iznenadio sve izborom jako mlade djevojke

Edmir Škorić

Čini se kako je legendarni njemački nogometaš Michael Ballack (45) ponovo u vezi.

Nakon tri godine samoće, bivši svjetski prvak s Njemačkom pronašao je ponovo srodnu dušu, a zanimljivo da se radi o 24-godišnjoj Sophiji, s kojom se viđa i s kojom je prije nekoliko dana boravio u jednom restoranu.

Ova mlada djevojka navodno dolazi iz dobrostojeće porodice u Minhenu, a urednica časopisa "Bunte" Stephanie Gottmann je u svojoj objavi naglasila da je riječ o jako pametnoj djevojci koja studira marketing i ekonomiju u Londonu.

Uz to, Sophia također uspješno radi kao modela, a tamnoplava ljepotica visoka je 178 cm i još uvijek se o njoj ne znaju svi detalji, ali nema sumnje da će njemački mediji pronaći njen profil na društvenim mrežama.

I njena majka je radila kao model, dok je njen otac poznati ortoped koji je čak liječio i slavnog pjevača Justina Biebera.

Michael pazi na svoj privatni život, ne želi javnosti još da predstavi novu kraljicu svog srca, ali ipak čini se da je naišao na malo vedrine u svom životu nakon što mu je prije 10 mjeseci preminuo sin Emilio koji je imao 18 godina.

Oglasi

Veliki gubitnik

Ballack je imao zaista vrhunsku karijeru i bio je jedan od najboljih veznjaka svijeta, ali ga je pratila ta nesreće da je uvijek gubio finala u najvažnijim utakmicama.

Bio je član čudesne genarcije Kaiserslautrena koja je osvojila Bundesligu i ništa nije upućivalo na to da ća u nastavku karijere pratiti veliki maler.

Prvi put se to desilo 2002. godine kada je s Bayer Leverkusenom izgubio tri trofeja u nekoliko sedmica. Ostali su Apotekari bez Bundeslige, DFB Pokala i Lige prvaka.

Poslije toga je uslijedio transfer u Bayern gdje je osvajao trofeje na državnom nivou što i nije neki preveliki uspjeh obzirom na totalnu dominaciju Bavarca u Njemačkoj.

Na reprezentativnom nivou trebao je igrati finale Svjetskog prvenstva 2002. godine, ali je u polufinalu dobio žuti karton te je bio suspendovan. Razočarenje je doživio i četiri godine kasnije kada je Elf vodio do polufinala, ali ih je eliminisala Italija i to na njihovom tlu.

Igrao je i za Chelsea gdje je također izgubio veliko finale. Poslije penala u finalu Lige prvaka 2008. godine Plavci su izgubili od Manchester Uniteda. Godinu kasnije doživio je veliku nepravdu kada je Chelsea pokraden u polufinalu Lige prvaka.

Ballack je karijeru okončao prije desetak godina, a po odlasku u penziju i nakon zarađene velike količine novca uglavnom je radio kao specijalni komentator. Inače, njegovo bogatstvo se procjenuje na 30 miliona eura.

Top Komentari

Arnel925
Najbolje su žene od 18 do 26. Zna sta valja
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije