Jordanova nova "igračka" za mnoge je samo pusti san

Legendarni košarkaš uživa u sportskoj penziji

Jordanova nova "igračka" za mnoge je samo pusti san

H. Zilić

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena legendarni Michael Jordan uživa u penzionerskim danima, ali otkrio je i jednu svoju ljubav za koju dosta ljudi nije znalo.

Riječ je o automobilizmu, Jordan je veliki zaljubljenik u automobile što je potvrdio i novim potezom.

Svoj vozni park Jordan je upotpunio novim automobilom Venom F5 Roadaster.

Opis nije dostupan.

Riječ je o jednom o najbržih automobila današnjice i sada će biti u garaži Michela Jordana koji je za novu "igračku" izdvojio 3,5 miliona američkih dolara.

Osnivač kompanije John Hennessy i njegov tim pohvalili su se na društvenim mrežama da je košarkaška legenda među vlasnicima hiperautomobila.

Oglasi

I sam Jennessy je stigao na sunčanu Floridu kako bi lično predao automobil bivšem NBA šampionu i čovjeku koji je obilježio jednu košarkašku eru.

Primopredaja je obalvjena ispred golf terena koje je u vlansištvu Michaela Jordana i gdje legendarni koašrkaš provodi slobodno vrijeme.

Jordan je istakako da je ponosan što je među rijetkim vlasnicima ovog sjajnog automobila.

Također u budućnosti želi da još upotpuni vozni park, a vidjet ćemo koji će naredni izbor biti.

Dane u penziji Jordan maksimalno koristi, a pored golfa i autombilizma, često posjećuje i sportska dešavanja u SAD-u prije svega  NFL MLB utakmice.

Često je i u dvoranama na NBA utakmicama gdje prati neke nove zvijezde košarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi