Sol na ranu bivšem: Gledala ga je pohotno kad je bio dječak, sada ga mazi i pazi na plaži

Više ne kriju romansu

Sol na ranu bivšem: Gledala ga je pohotno kad je bio dječak, sada ga mazi i pazi na plaži

A. Čaušević

Mnogo je primjera gdje srce mlađeg muškarca osvoji starija žena, međutim slučajevi da ženska osoba u svojim srednjim životnim godinama postane partnerica dječaku kojeg je na neki način i odgojila, to je prava rijetkost. 

Jedan od najkontroverznijih parova američkog showbizza više ne krije svoju vezu. Sve je to sol na ranu nekadašnjoj NBA zvijezdi koji od ranije ne voli oca, a sada ima razloga da ne voli ni sina.

Larsa Younan je dugo godina bila u braku sa Scottijem Pippenom, tačnije skoro dvije decenije, a razvod je stigao 2021. godine. Prema izjavama raszišli su se na lijep način, ali generalni dojam je da i to nije bilo tako.

Godinu kasnije 48-godišnja Larsa je mir pronašla u 17 godina mlađem muškarcu Marcusu Jordanu sinu Pippenovog nekadašnjeg saigrača, ali i vrijeme će pokazati velikog rivala, Michaela Jordana.

Larsa Pippen i Marcus Jordan više ne kriju svoju vezu 

I dok su jedno vrijeme krili svoju vezu paparazzi su tokom vikenda uhvatili Larsu kako pazi i mazi Marcusa na plaži. Dečko kojeg je gledala kao odrasta, sada joj je partner.

Ona je prethodno insistirala da su samo prijatelji, međutim nakon posljednjih fotografija na kojim ne kriju osjećaje jedno prema drugom jasno je da su njihovi odnosi sve osim prijateljski.

Oglasi

Marcusu je očigledno prijala pažnja starije partnerice pa se nije ustezao pokazati svoje osjećaje posebice kada su ležali pod suncobranom.

Uživali su zajedno na plaži
Zagrljaj koji otkriva da itekako prijaju jedno drugom bez obzira što na ogromnu razliku u godinama

Inače, Larsa iz prethodnog braka sa Scottijem ima četvero djece, međutim iako je na pragu šeste decenije mora se priznati da izgleda odlično.

"Bila sam udata za slavnog momka koji je bio veoma sladak, koji je imao sjajno tijelo i koji mi je poklonio četvero prekrasne djece. Ako nekad nađete takvog momka, budite s njim. Rijetki su. Moram priznati da se nije bilo lako od njega razvesti", ona je kazala ranije o Pippenu.

Marcus Jordan u društvu oca Michaela dok je bio dječak

Podsjećanja radi, nakon što je objavljen dokumentarac "Last Dance" o karijeri Michaela Jordana Pippen je imao burne reakcije te je žestoko kritikovao svog nekadašnjeg saigrača iz Chicago Bullsa.

"Pokazao je svoju priču. Svaka epizoda bila je ista. Jordan u prvom planu, a njegovi saigrači na drugom mjestu, kao i za vrijeme njegove karijere. Michael je mogao gađati 6/24, imati pet izgubljenih lopti, a u očima medija i publike koji su ga obožavali i dalje je bio Jordan koji ne griješi", poručio je Pippen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi