Zatekao vjerenicu kako oralno zadovoljava njegovog saigrača i nastao je nezapamćen haos
Foto - Instagram

Nevjerovatna situacija

Zatekao vjerenicu kako oralno zadovoljava njegovog saigrača i nastao je nezapamćen haos

M. Šljivak

Scena koju je zatekao u sobu, a u kojem su glavnu ulogu imali njegova vjerenica i saigrač umalo je koštala života igrača australijskog ragbija Michaela Lichaa.

Lichaa se probudio jedno jutro. Odlučio je pogledati kroz prozor i imao je šta da vidi u svom dvorištu. Njegova djevojka Kara Childerhouse oralno je zadovoljavala njegovog saigrača i najboljeg prijatelja Adama Elliotta.

Tada je Michaelu pao mrak na oči. Šakom je udario u prozor i krenuo je da pretuče vjerenicu i saigrača. Ni slutio nije da bi mogao iskrvariti do smrti.

U stanju šoka izletio je van. Čula se vika i galama zbog koje su komšije pozvale policiju. Taj poziv je Michaelu spasio život jer je izgubio nestvarnih dva i po litra krvi, ali je potom optužen za nasilje u porodici jer je krenuo da se obračuna s prevaranticom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BnDkylbHEoF/[/instagram]

On se pojavio na sudu u petak. Svjedočio je i optužbe protiv njega su odbačene.

Oglasi

"Nisam mogao izbaciti iz glave sliku u kojoj moja vjerenica oralno zadovoljava mog najboljeg prijatelja. Drago mi je što je istina konačno izašla na vidjelo", rekao je Lichaa koji je okrenuo novi list u životu.

"Sada sve želim ostaviti iza sebe i krenuti naprijed. Ispred mene je kompletan život i dosta sretnih dana", istakao je on.

Interesantno je da se na sudu Kara Childerhouse nije pojavila nakon što ga je optužila za nasilje u porodici. Njegov bivši saigrač i prijatelj Adam Elliott svjedočio je u njegovu korist i optužbe su odbačene.

Ovaj 29-godišnji ragbista libanskog porijekla završio je karijeru 2019. godine zbog brojnih povreda koje je doživio.

Karijeru je ovaj ragbista počeo u ekipi Cronulla Sharks, ali je potom prešao u Canterbury Bulldogse gdje je igrao sve do 2019. godine kada je morao otići u penziju.

Oglasi