Mikaela Shiffrin zaplesala na oduševljenje muške publike

Amerikanka čeka povratak na snijeg

Mikaela Shiffrin zaplesala na oduševljenje muške publike

E. Škorić

Američka skijaška zvijezda Mikaela Shiffrin naporno trenira i čeka povratak na snijeg.

Shiffrin je trenutno kod kuće u Coloradu, ali intenzivnim treninzima želi ostati u kakvoj-takvoj fizičkoj spremi.

Jasno je da za vrijeme pandemije ne može da ide na skijališta gdje bi imala kontakt sa snijegom, ali Miki je pronašla druge načine za treniranje.

Amerikanka je nedavno ostala bez oca, imala je teške trenutke, ali uz pomoć Jessice Diggins, sunarodnjakinje i skijašice - trkačice, sada razmjenjuje razne izazove i usuđuje se i zaplesati na oduševljenje fanova.

Naravno, sve se objavljuje na Instagramu, gdje Mikaela ima skoro milion pratitelja i veliku popularnost, a samim tim i jake sponzore koje često promoviše u svojim objavama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi