"Bio je tako nježan, a ja previše nervozna..."

Shiffrin o upoznavanju Federera

"Bio je tako nježan, a ja previše nervozna..."

E. Škorić

Američka skijašica Mikaela Shiffrin pohvalno je govorila o Rogeru Federeru u jednom od intervjua.

Amerikanka je bila oduševljena što je upoznala slavog švicarskog tenisera Rogera Federera. Dvije sportske ikone imale su priliku nekoliko puta da se sretnu tijekom snimanja reklame Barilla.

"O, Bože, Roger je tako elegantan. Susret s njim je definitivno jedan od najljepših i najzanimljivijih trenutaka u mom životu. Bio je tako nježan, a ja sam bila jako nervozna kad smo se prvi put sreli", ispričala je Shiffrin, pa je dodala:

"Govoril sam sebi: 'Ovo je prelijepo da bi bilo istinito'. Niko osim njega ne može biti toliko intrigantan, nježan, profesionalan i istovremeno tako elegantan".

Amerikanka jednostavno nije mogla prestati da hvali Rogera.

"Bio je jako pristojan i s njim je lako razgovarati. Imao je tu ljubaznost prema svim osobama. Ja sam neko ko sanja da postigne u skijaškom smislu nivo koji je Roger postigao u tenisu".

Promo

Top Komentari

gif
mala bi dala
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi