Reper bio spreman ubiti Tysona: Bilo bi gotovo...
Foto - Screenshot

Boosie Badazz tvrdi

Reper bio spreman ubiti Tysona: Bilo bi gotovo...

M. Šljivak

Američki reper Boosie Badazz tvrdi da bi ubio Mikea Tysona da je ovaj pokušao da se umiješa u raspravu između njega i Mikeove kćerke.

Badazz, čije je pravo ime Torrence Hatch, imao je žestoku raspravu sa Tysonom nakon što je imao brutalne komentare prema Zayi Wade, kćerci NBA legende Dwyanea Wadea koja je promijenila spol.

Tu je imao i sukob sa kćerkom Iron Mikea Ramsey koja i sama nije odlučila o tome da li će se predstavljati kao žena ili kao muškarac.

Reper je u novom intervjuu istakao da bi ubio Tysona da je ovaj krenuo da se umiješa i da reaguje na svađu sa Ramsey.

"Tysonova kćerka me pitala dosta toga, pitao sam ja nju, rekli smo ono što smo trebali", rekao je Badazz i zatim je rekao da bi Tyson bio mrtav da je odlučio da fizički reaguje.

"Mislite da bi moje cr***e pustile Tysona. Bio bi gotov", poručio je reper.

Ovaj reper je u prošlosti često bio iza rešetaka zbog droge i oružja.

Top Komentari

user1598977538
Mike je baba
0 0
dijafragma
Ok.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi