Mike Tyson upoznao kćerku sa Novakom Đokovićem

Bokserska legenda Ispunila kćerki želju

Mike Tyson upoznao kćerku sa Novakom Đokovićem

D. Vejo

Na jednom mjestu danas su se našli boskerska i teniska legenda. Riječ je o Mike Tysonu i Novaku Đokoviću. Razlog njihovog susreta bila je upravo kćer bivšeg američkog boksera.

Da je prvi teniser svijeta popularan širom planete već je odavno poznata stvar. Želju da pruži ruku i upozna srpskog tenisera imala je i Milan. Kćerka poznatog boksera Mike Tysona. Da njena želja ne bi ostala ne ispunjenja, njen otac odlučio je da napravi iznenađenje.

Zajedno pod ruku sa svojom kćerkicom otišao je na teniski teren gdje trenira Đoković. Kada je mala Milan ugledala svog idiola, nastala je erupcija oduševljenja. Emocije nekoliko trenutaka nisu jenjavale. Pružena je ruka, stigao je zagraljaj a slikanje nije moglo izostati.

Bokser je objasnio šta ga je podstaklo na ovaj čin.

"Moja kćerkica već duže vrijeme prati Novaka Đokovića. Od kako je počela trenirati tenis stalno mašta o tome kako će jednog dana upoznati najboljeg u ovom sportu. Danas se to i dogodilo. Ovo sam uradio iz razloga što ju volim najviše na svijetu ali i kao podstreh za dalje kada je u pitanju njena teniska karijera", rekao je za medije Mike Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi