Brutalno prebijanje žene i ostanak bez ludog ugovora za njega su ništa - Kreće u novu karijeru
Foto - Screenshot

Miles Bridges ima plan

Brutalno prebijanje žene i ostanak bez ludog ugovora za njega su ništa - Kreće u novu karijeru

Midhat Šljivak

Miles Bridges odbio je prošle godine ponudu Charlotte Hornetsa od 60 miliona dolara za produženje saradnje.

Bridges je bio uvjeren kako može izvući više novca i nakon sjajne sezone očekivalo se da uzme petogodišnji ugovor koji bi mu ukupno donio 173 miliona dolara.

Međutim, ovaj 24-godišnji košarkaš je uspio upropastiti mogući ugovor. Brutalno je pretukao suprugu Mychelle Johnson, a ona je sve javno otkrila.

Zbog ovog slučaja Bridges bi mogao ostati bez ugovora kojeg je tražio. Hornetsi su jako blizu odluke da mu ne ponude nastavak saradnje i pitanje je ko će od NBA klubova htjeti nasilnika u svom rosteru.

Bridges međutim ima već spreman plan šta će raditi ako mu se profesionalna košarkaška karijera prerano završni. Želi se nastaviti baviti muzikom i okušat će se kao reper.

Novca je u protekle četiri godine u NBA ligi zaradio dovoljno. Imao je ugovor na 16 miliona dolara, plus su tu dodatni sponzori i može bez problema da se okuša u reperskim vodama.

On je već imao nekoliko izleta u muziku i to nije nimalo loše izgledalo.

Miles Bridges je izabran kao 12. pik NBA drafta 2018. godine, a u četiri NBA sezone na prosjeku je od 13.4 poena. Prošle je igrao sjajno i bilježio je preko 20 poena po utakmici.

Top Komentari

Zulfikar
To sto je zaradio od ugovora vecinu ce mu zena uzeti a onda ne mogu ni zamisliti kolika ce biti alimentacija i sto je najbitnije alimony.
0 0
MKB10F16
Neki dan ja bas velim nakon sto je ovaj imao situaciju ode ovaj Miles u repere
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi