Bivša proslavljena košarkašica napravila haos na internetu 18+ snimkom: Sada je stvarno pretjerala

Milica Dabović u centru pažnje

Bivša proslavljena košarkašica napravila haos na internetu 18+ snimkom: Sada je stvarno pretjerala

E. Škorić

Bivša kapitenka srbijanske košarkaške reprezentacije Milica Dabović napravila je pomutnju na internetu objavivši erotski snimak u halterima.

Iako je nedavno rekla da se povlači iz medija, čini se da od toga nema ništa. Ona je otvorila nalog na OnlyFansu, sajtu za odrasle, te tamo objavljuje svoje provokativne fotografije i snimke.

Slične objave ima i na Instagramu, gdje ipak mora da se drži određenih pravila i ne može da pokazuje do kraja svoje intimne dijelove tijela, iako je pronašla način da "uznemiri" svoje fanove.

Nakon fotografije u premalim tangama, Dabovićeva je objavila kako izgleda njeno snimanje za sajt za odrasle, a izazovni snimak je napravio haos na mrežama.

Pozirala je ucrvenim halterima, te je na sebi imala crvene tračice koje su jedva prekrile grudi. Zadnjica je bila na izvol'te...

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClXCySkA1GH/[/instagram]

Oglasi

Nedavno je u jednoj emisiji otkrila šta je sve spremna raditi za 400.000 dolara.

Prvo je rekla da bi za taj novac kupila kuću jer nije shvatila da se pitanje odnosilo na to da li bi se skinula gola za taj novac.

"Ništa. Da li si normalan. Nikada se ja ne bih skidala do kraja i to nije uopšte nikada bila namjera", poručila je Milica, a onda je na pitanje voditelja kakva je njena granica dala potpuno suprotan odgovor.

"Nemam ja granica. Luda sam skroz", zaključila je nekadašnja košarkašica.

Poput mnogih djevojaka i žena u današnje vrijeme, tako je i ona odlučila da iskoristi internet za vlastitu promociji i za lakši način zarađivanja novca.

Oglasi

Nisu naravno svi sretni njenom odlukom da se posveti ovoj vrsti biznisa, ali ne sumnjamo da je iz dana u dan sve veći broj pretplatnika na njen OnlyFans profil.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmEMQUZAoJh/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClmCkIaAB52/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClgHzPatPJW/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjTEhobtiI1/[/instagram]

Oglasi