Srbijansku pjevačicu je jedan fudbaler "oduvao" s nogu: "On je bolji frajer od Neymara"

Milica Pavlović ne krije koji igrač joj se sviđa

Srbijansku pjevačicu je jedan fudbaler "oduvao" s nogu: "On je bolji frajer od Neymara"

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije danas igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a protivnik će im biti Brazil koji je prvi favorit za zlatnu medalju. Kod naših komšija vlada velika euforija tokom Mundijala, a u centru pažnje posebno se našla izjava popularne pjevačice Milice Pavlović.

U Srbiji s nestpljenjem očekuju da njihova reprezentacija počne svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a već u prvom kolu grupne faze Orlove očekuje spektakularan okršaj protiv Brazila.

Jasno je da su Brazilci u Katar stigli kao prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje, no sigurno je da će izabranici Dragana Stojkovića dati svoj maksimum da dođu do što boljeg rezultata.

Među navijačima Srbije vlada velika euforija pred nastup na Svjetskom prvenstvu jer mnogi smatraju da njihova reprezentacija može daleko da dogura i bude najprijatnije iznenađenje u Kataru.

Srbi se smatraju kao jednim od favorita iz sjene na ovom Mundijalu, a koliko zapravo oni mogu vidjet će se već u grupnoj fazi gdje Orlove očekuje zaista težak posao.

U centru pažnje pred večerašnji meč Srbija - Brazil našla se i popularna srbijanska pjevačica Milica Pavlović koja je dala intervju za Kurir i otkrila je da i ona jedva čeka utakmice ove reprezentacije.

Oglasi

Milica je komentarisala i fizički izgled fudbalera Srbije i ostalih reprezentacija, te je poručila da je jedan igrač iz njene reprezentacije po tom pitanju daleko od svih, pa čak i od Neymara.

"Kao što sam već govorila veliki sam patriota i nijedan stranac ne bi imao šanse u odnosu na naše momke. Dušan Vlahović ili Neymar? Odgovor je vrlo jednostavan - Vlahović", rekla je Milica za Kurir.

Otkrila je da dosta borbeno i strastveno prati sve utakmice reprezentacije Srbije i da to zna ponekad biti jako nezgodno.

"Generalno sam veoma borbena i strastvena osoba, tako da u tom duhu gledam i utakmice, još kada je riječ o nekom takmičenju i igra naša reprezentacija to zna da bude veoma nezgodno. Ne preporučujem nikome da bude u mom društvu, posebno kada rezultat nije na našoj strani", kaže Milica i dodaje.

"Mnogo se stresiram i nerviram, ali mislim da je to generalno našem narodu u krvi. Mi svmo veoma strastven narod".

"Veliki sam patriota i optimista. Odlično znam da Brazil ima jaku reprezentaciju i da važe za velike favorite na ovom Svjetskom prvenstvu, ali mislim da je to samo veliki motiv našim zlatnim momcima da daju svoj maksimum i pokažu koliko smo jaki".

Podsjećamo, utakmica između Brazila i Srbije igra se večeras na Lusail stadionu sa početkom u 21 sat.

Top Komentari

Adrian
Hvala za ovu korisnu infornaciju.
6 0
axel42
Daj ba Čauš šta nas ovo interesuje?? Jesil ti dobar u glavi?? Daj napiši šta korisno ybt Milica Pavlović, koga libo racku šta ona misli ko je bolji frajer!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi