Najzgodnija fudbalerka svijeta stiže iz Hrvatske: "Javio mi se Neymar, dopisujemo se..."

Nada se da će Brazilac obaviti njegov dio posla

Najzgodnija fudbalerka svijeta stiže iz Hrvatske: "Javio mi se Neymar, dopisujemo se..."

A. Čaušević

Ana Maria Mraković zbog svog atrkativnog izgleda nosi nadimak najzgodnije fudbalerke svijeta. Privukla je ogromnu pažnju kako inostranih medija, a tako i poznatih fudbalera, među kojim je i Neymar.

Marković je rođena u Splitu, ali od djetinjstva živi u Švicarskoj gdje trenutno i igra pošto je član ekipe Grasshoppera. Od 2021. godine nastupa i za A selekciju Hrvatske.

Hrvatica je doživjela naglu popularnost, prije svega zbog svog izgleda, pa je za kratko vrijeme uspjela nadmašiti cifru od milion pratitelja na Instagramu i to iz razloga što su brojni inostrani mediji pisali o njoj.

Prije nekoliko dana je dala intervju za švicarske medije, a jedna njena izjava je izazvala dosta pažnje. Radi se o odnosu sa brazilskim fudbalerom Neymarom.

Ova atraktivna djevojka koja će početkom novembra proslaviti 22. rođendan je ispričala kako je u kontaktu sa zvijezdom PSG-a te da se vrlo često dopisuju.

Oglasi

"U kontaktu sam sa fudbalerima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na fudbalskoj osnovi. Neymar je sjajan fudbaler", kazala je Marković te dodala:

"Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski fudbal i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog fudbala.

Koliko brzo raste njena popularnost najbolje govori činjenica da je u februaru ove godine imala "samo" 70.000 pratitelja, a osam mjeseci kasnije ta cifra je prešla milion. Ako koga zanima, Marković igra na poziciji napadača.

Prije nekoliko mjeseci je otkrila da joj se uopšte ne sviđa zašto je zovu najseksi fudbalerkom te o ponudama koje je dobila.

"Sviđa mi se kada me zovu najljepšom fudbalerkom ili jednom od najljepših. Veseli me kada pročitam da sam lijepa, ali onda su se počeli pojavljivati članci u kojima me zovu 'najseksi' fudbalerkom. To mi se nije svidjelo, pogotovo zbog moje porodice."

"Pisalo mi je puno njih koji su se pretvarali da su menadžeri, a ja tačno znam što žele od mene. Oni me nikada nisu gledali kako igram fudbal, gledaju samo moj izgled", ispričala je Ana Maria.

Top Komentari

imeiime
Tipicna rvatica. Nudi se kao na aukciji. Nek ste je malo izreklamirali. Mozda i u BiH ima zainteresovanih musterija. Ja bih joj dao stoju za 2 sata. Eto sko prihvati ponudu neka se javi u redakciju.
7 1
Klicko
Taman je geymar čuo za tebe iz kaštele hahha.Neymar hrvatski zet hahahah
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi