Atraktivna Srpkinja sve očarala, a navijačima Zvezde bilo je muka kada su je vidjeli na TV-u

Nekad su je obožavali

Atraktivna Srpkinja sve očarala, a navijačima Zvezde bilo je muka kada su je vidjeli na TV-u

Edmir Škorić

Iako im je svojevremeno bila mnogo draga i simpatična, ova djevojka više to nije za mnoge navijače Crvene zvezde.

Košarkaši Zvezde u četvrtak navečer gostovali su u Atini kod Panathinaikosa i na kraju su poraženi u meču Eurolige, a na tribinama atinske dvorane bila je prelijepa Milica Tasić.

Srpska odbojkašica je veoma popularna, pa nije ni čudo da su je uhvatile kamere tokom prenosa utakmice iz Atine, a ona je, iako ranije često noseći dres Zvezde, ovaj put na sebi imala dres Panathinaikosa.

Razlog njene "promjene dresa" je Luka Vildoza. Dok je Argentinac igrao u Zvezdi, tada je Milica dolazila na utakmice crveno-bijelih u opremi beogradskog velikana, ali sada više favorizuje Panatu jer ipak je to trenutni klub njene ljubavi.

Oglasi

Milica se zaljubila u Vildozu dok je on igrao u Crvenoj zvezdi, a ljubav je nastavljena i nakon što je Beograd zamijenio Atinom.

Lijepa odbojkašica, unatoč dresu Panate, u srcu sasvim sigurno ima Zvezdu jer je karijeru počela upravo u tom klubu. Igrala je za odbojkaški tim Zvezde od 2014. do 2021. godine, dok je jednu sezonu provela u SAD gdje se školovala.

Nakon toga je igrala za Dinamo u Bukureštu, a zatim je potpisala za turski Merinos. Milica Tasić ima 339.000 pratilaca na Instagramu i privlači puno pažnje gdje god se pojavi s obzirom na to kako izgleda. A izgleda zaista jako dobro...

Oglasi

Nema nikakve sumnje da je Luca VIldoza pravi sretnik i da mu na tome zamjeraju mnogi muškarci u Srbiji i šire. Prethodno Vildoza u Beogradu nije blistao, imao je navodno problema sa djevojkom, ali nakon što je pronašao Milicu, sve se promijenilo i danas je opet 'onaj stari'.

Top Komentari

Zax
Meni je najadnije kad bosnjanikistanci komentarisu po portalima komsiijske zvezde u svim spottovima.Ko je sta je kako je,a sami neznaju ljudi bez indetiteta kako se zovu
0 2
BosanskaSvedska
Jos da je traktor ukrasi bila bi top.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi