Milioni natjerali Ronaldovu Georginu da se ponovo skine

Postala zaštitno lice italijanskog brenda

Milioni natjerali Ronaldovu Georginu da se ponovo skine

E. Škorić

Španska ljepotica Georgina Rodriguez predstavljena je kao novo zaštitno lice italijanskog brenda donjeg rublja.

Georgina je postala model Yamamyja, pa je za reklamne potrebe ove kompanije pozirala u narandžastom donjem rublju. Naravno, ne treba ni sumnjati da je zaradila pravo malo bogatstvo za nekoliko seksipilnih fotografija.

Naslijedila je američku manekenku Kate Upton, koja je prošle godine u ljetnoj kampanji nosila Yamamyjeve krpice.

Georgina se u novoj reklamnoj kampanji Yamamyja pojavila samo nekoliko dana pošto je uhvaćena na stadionu u Torinu kako sva ponosna plače poslije Juventusove pobjede nad Atleticom (3:0), kada je Cristiano Ronaldo postigao hat-trick.

"Ovih 3:0 niko nije ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog tri gola, nego zbog svoje posvećenosti, zbog svega što doneseš klubu u koji dođeš. Vučeš svoje suigrače, trenera i sve koji ti se dive i koji te podržavaju svaki dan. Karma postoji. Bog zna, Bog ti je to i dao, jer je nogometni svijet tvoj. VOLIMO TE. Cristianito, Mateo, Eva, Alana, Georgina", napisala je lijepa Španjolka uz fotografiju Ronalda iz ranih igračkih dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi