Žena zvijezde Reala se pohvalila grudima: "Nemam samo lijepo lice, imam i ovo..."

Izvadila implantate

Žena zvijezde Reala se pohvalila grudima: "Nemam samo lijepo lice, imam i ovo..."

A. Čaušević

Biti žena fudbalera koji igra za svjetskog velikana, automatski donosi popularnost. 

Mina Bonino, žena Fedea Valverdea koji nastupa za Real Madrid je na storyjima na Instagramu objavila fotografije kako leži sa sinom u krevetu.

Poznata novinarka je na jednoj od fotografija pokazala svoj prirodni izgled, a na iznenađenje podigla je majicu te joj se vide grudi.

"Nisam neko sa samo lijepim licem", napisala je Bonino na opisu fotografije kako leži u crnom bikiniju.

"Ja sam i ovo", napisala je na fotogafiji na kojoj se vide grudi. To je imalo priliku da vidi preko 400.000 njenih pratitelja.

Oglasi

Inače, ova 27-godišnjakinja je 2017. godine priznala da je pogriješila što je operisala svoje grudi nakon čega je uklonila silikonske implantate.

"Stavila sam implantate u zadniju da ne izgledam mršavo, pogriješila sam i što sam operisala grudi tako da su one nešto što nisu", rekla je Mina prije četiri godine."

"Ako nemate zadnjicu i grudi onda nećete daleko dogurati na televiziji. Sada imam šansu i odlučila sam da uklonim silikone jer želim da imam konfrom za sebe i nikad nisam bila zadovoljnija."

Inače, način na koji su Valverde i Bonino stupili u vezu je poput filmske pirče jer je ona nakon razgovora na Instagramu otišla na avion, putovala hiljade kilometara kako bi se uživo upoznala sa Urugvajcem. Njih dvoje su dobili sina Benecia u februaru 2020. godine.

Promo

Povezano

Oglasi