Ne brine ga budućnost u Barceloni: Pjanić uživao u zlatnom odresku koji košta 1.200 eura

Posjetio poznatog kuhara Nusreta

Ne brine ga budućnost u Barceloni: Pjanić uživao u zlatnom odresku koji košta 1.200 eura

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovih dana nalazi se u centru pažnje zbog svog statusa u Barceloni.

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Barcelona odlučila da ponudi Pjaniću raskid ugovora, te da besplatno može pronaći novi klub.

Pjanić je kao veliko pojačanje stigao u katalonski klub prije godinu dana iz Juventusa, ali se nije naigrao u prošloj sezoni.

Nakon što je odlučeno da će Ronald Koeman ostati trener bilo je jasno da će Pjanić morati potražiti novi klub. Očekivalo se da će ga Barcelona staviti na transfer listu, ali je Joan Laporta napravio neočekivan potez.

Barca je ponudila Pjaniću sporazumni raskid saradnje samo da napusti klub jer žele osloboditi budžet za plate. Navodno, Pjanića je razočarao takav odnos kluba prema njemu i još uvijek se nije oglašavao.

Pjanić se još uvijek nalazi na ljetnom odmoru i čini se da se ne zamara previše gdje će igrati naredne sezone.

Oglasi

Bh. igrač je sa prijateljem Marcom Boriellom odlučio s Ibize da otputuje na Mikonos gdje zaista uživaju u odmoru.

Pjanić je sinoć posjetio restoran poznatog kuhara Nusreta Gokcea koji je poznatiji kao Salt Bae, te su se počastili zlatnim odreskom čija je cijena čak 1.200 eura.

Naravno, turski kuhar iskoristio je priliku da sam posluži ovaj odrezak Pjaniću i Boriellu koji su sve to zabilježili, a bh. reprezentativac je nakon toga objavio video na Instagramu.

U restoranu "Nusr-Et" imate mogućnost da naručite zlatni odrezak (Tomahawk Ribeye Steak ili Cowboy Ribeye), a njihova cijena je čak 1.200 eura jer je obložen 24-karatnim zlatom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
2.400 km platio odrezak? Očeva/ babina penzija za 6 mjeseci ( narušeno zdravlje gdje pola penzije daje na lijekove) a naš Pjanić opali tu lovu za jedan odrezak. Neka nemam ništa protiv jer zaradio je naporno ali FAKAT. Samo još jedan pokazatelj u kakvom stanju je naša država Bosna i Hercegovina i onda se pitaju ova govvna iz politike ( YEBEM TI POLITIKU) zašto mladi idu van BiH?! Ide raja van BiH pa i oni koji " imaju dobre plate " idu i ići će sve dok su ova TRI TORA i u koja nas guraju. Bravo Mire samo troši bar si pošteno zaradio a nisi se bavio " MALINA RESPIRATORIMA"!!!
15 3
bavarac28
Sve na stranu,ali koji vrag se zlato u hranu stavlja..Wtf!!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi