Pijani policajac uperio pištolj u Raduljicu jer je on odbio da se fotografiše s njim

Drama u Šipovu

Pijani policajac uperio pištolj u Raduljicu jer je on odbio da se fotografiše s njim

Endin Čaušević

Srbijanski košarkaš Miroslav Raduljica našao se u centru pažnje nakon što mu je prijetio jedan od policajaca.

Naime, mediji u Srbiji objavili su danas da je Raduljica bio u centru pažnje skandala koji se tesio kod manastira Glogovac u Šipovu.

Srbijanski košarkaš bio je sa svojim društvom na jednoj zabavi, a onda je tu došao policajac S. Š. koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Pijani policajac je prijetio Raduljici i čak je u njega uperio pištolj zbog čega je nastao pravi haos u šatoru u kojem je bio srbijanski košarkaš sa svojim društvom.

Raduljica je uspio nekako da otme pištolj pijanom policajcu, ali tada se u sve upetljao još jedan od policajaca koji je bio u šatoru.

No, na svu sreću specijalci su brzo došli i uspjeli su da smire situaciju. Nakon što su saznali od svjedoka šta se dešavalo pijani policajac je uhapšen.

Srbijanski mediji pišu da je svađa počela kada je ovaj policajac došao sa svojim kolegama i prepoznao je Raduljicu i odlučio mu je prići.

Svi su vidjeli da je u alkoholiziranom stanju, te je on tražio od Raduljice da se fotografiše s njim, ali je to srbijanski košarkaš odbio. Policajcu je to teško palo, te je nastao pravi haos.

Na svu sreću u ovom incidentu niko nije povrijeđen. Raduljica trenutno igra u Kini za klub Zhejiang Lionse i nalazi se trenutno na odmoru. U karijeri je nastupao i u NBA ligi gdje je igrao u dresovima Milwaukeeja i Minnesote.

Top Komentari

Mahatma.Barbie
I kaže Šipovo u Srbiji. Tačno mi sad dođe da odgledam video zmaja kako upada u blato sa vratila.
9 0
Hare
Čauševiću, Šipovo je u Bosni i Hercegovini, pa skandal ne može biti u Srbiji...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi