Misimovićevi sinovi čestitali Džeki rođendan, najstariji je "zabrljao"

Obukao dres Intera

Misimovićevi sinovi čestitali Džeki rođendan, najstariji je "zabrljao"

Edmir Škorić

Sinovi Zvjezdana Misimovića, Luka, Niko i Noel, čestitali su Edinu Džeki rođendan.

Džeko danas slavi 34. rođendan i njegov bivši saigrač iz Wolfsburga i bh. reprezentacije je odlučio da mu uz pomoć sinova poželi sve najbolje.

Zvjezdanovi sinovi su se poredali - dvojica su obukla Edinov dres iz Rome, a najstariji Luka je "slučajno" završio u Interovom dresu s brojem 9.

Džeki su stigle čestitke na bosanskom, engleskom i njemačkom jeziku, ali Zvjezdanova supruga Stefanija zbunjeno je na kraju trećeg sina Luku upitala: "Koji je to dres?".

Sigurni smo da će i sam Edin da se slatko nasmije kada pogleda story koji je objavio njegov prijatelj.

Top Komentari

Bravo dijeco i zelim i zelim vam da i vi budete fudbalski talenti kao sto je vas otac Zvjezdan Misimovic, pa da i vi kada dodje vase vrijeme zaigrate za reprezentaciju BiH.
11 0
Noone
Cudi me da niste napisali "POZNAT DZEKIN NOVI KLUB, odao ga misimovicev sin". Ili jos bolje "odao ga Luka" pa da pomislimo na Modrica i Real.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi