Mislite da je Ronaldo prepotentan? Pogledajte ovaj video

Igrači Juventusa na Wanda Metropolitanu

Mislite da je Ronaldo prepotentan? Pogledajte ovaj video

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo se vratio u Madrid, baš kao i prošle tako će i ove sezone Juventus gostovati Atletico Madridu. 

Igrači Stare dame su sinoć obišli teren Wanda Metropolitana, a španskim medijima je obzirom na svoju prošlost najinteresantniji bio Ronaldo.

Mnogi Ronalda smatraju prepotentnim i osobom koja uvijek želi da je u prvom planu, međutim Portugalac ih je sinoć razuvjerio.

Iako se mogao sam fotografisati, Ronaldo je skpuio svoje saigrače oko sebe te odlučio napraviti zajedničku fotografiju koju je poslije podijelio na društvenim mrežama.

Promo

Top Komentari

Hooruk
Pa sta je ovo, jeste li ovo u nekoj misiji promovisanja ronalda i sirenja neke pozitivne slike o njemu, zadnjih dana 10 objava sa naslovom “mislite da je arogantan, prepotentan, iskompleksiran, egocentrik”, a onda kao ide demant sa dokazima “ plakao je , osmjehnuo se prolazniku, nekom malcu potpisao dres, uslikao se sa saigracima” i to je sad kao nesto ogromno zbog cega svi trebamo se ibretit.
2 1
luks-02
Vuk dlaku menja ali narav ne.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi