Cristiano Ronaldo zaplakao kada je vidio snimak: "Ne znam odakle vam to, ali to moram imati"

Vidio snimak oca koji je preminuo prije 14 godina

Cristiano Ronaldo zaplakao kada je vidio snimak: "Ne znam odakle vam to, ali to moram imati"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo nikada nije u javnosti pokazivao previše svoje emocije i mnogi ga smatraju veoma arogantnim, ali je činjenica da je van terena i iza kamera to sasvim druga priča.

Portugalac je nedavno dao intervju engleskom novinaru Piersu Morganu, a isti će biti objavljen sutra. Međutim, ITV je jutros objavio inserte iz intervjua koji je sigurno najemotivniji razgovor kojeg je Ronaldo imao s nekim novinarom.

Ronaldo je s Morganom pričao o raznim stvarima koje su se desile u dosadašnjoj karijeri. Otvoreno je pričao i o onim lošim, a to se najviše odnosi na nedavne optužbe za silovanje.

Međutim, trenutak koji je promijenio ovaj intervju jeste kada je Morgan pokazao Ronaldu snimak njegovog oca koji ga je jednostavno slomio, te igrač Juventusa nije mogao sakriti svoje suze.

"Nisam nikada vidio ovaj snimak. Nevjerovatno, pa odakle vam to? Ne znam gdje ste je nabavili, ali moram imati ovaj video da ga mogu pokazati svojoj porodici. Svog oca nisam dobro poznavao. Bio je alkoholičar i nismo nikada normalno razgovarali. Osjećam se užasno što nije doživio sve moje uspjehe i vidio me sa svim tim trofejima koje sam osvojio. Zatekli ste me. Mislio sam da ćemo se šaliti i da neće biti ovako emotivno. Izvinjavam se", rekao je Ronaldo.

Ronaldov otac Jose Dinis Aveiro bio je ratni veteran i preminuo je 2005. godine u 53. godini života. Njegov sin je nakon toga osvojio pet puta Ligu prvaka, pet Zlatnih loptu, EP i Ligu nacija s Portugalom i još mnogo toga, ali njegov otac nije bio tu da se raduje s njim i to je ono što najviše boli Ronalda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adnanos
Zalosno! Ronaldo je fenomen i kome ce se prepricavat i za 100gd
14 1
Mostarac78
Vrhunski sportista i čovjek za razliku od onog kepeca Messija.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi