Mlada djevojka bila je glavna tema muških razgovora tokom Messijeve zabave na Ibizi

Messi mu je dao neke savjete

Mlada djevojka bila je glavna tema muških razgovora tokom Messijeve zabave na Ibizi

E. Škorić

Lionel Messi je napunio 35 godina, a tim povodom je organizovao raskošnu zabavu s porodicom i bliskim prijateljima na Ibizi, gdje trenutno odmaraju brojni nogometaši nakon naporne sezone.

Napadač PSG-a svakog ljeta boravi na Ibizi, okružen prijateljima, lijepim ženama i uvijek u dobrom raspoloženju, a njegovoj zabavi prisustvovao je, između ostalih, njegov reprezentativni kolega i prijatelj Rodrigo De Paul, 28-godišnji veznjak Atletico Madrida.

De Paul je nedavno i zvanično uplovio u vezu sa argentinskom glumicom, pjevačicom i manekenkom Tini Stoessel (25). Ono što je zanimljivo, upravo je ona bila jedna od glavnih tema večeri.

Messi je kao iskusniji kolega i dobar prijatelj De Paulu odlučio dati neke važne savjete, te muževnije porazgovarati sa nogometašem Atletica. On mu je između ostalog rekao da bi bilo dobro da se manje medijski eksponira i da prestane svakodnevno završavati na naslovnicama razne žute štampe u Argentini.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQjzWpZHlEq/[/instagram]

Veznjak argentinske reprezentacije u posljednje je vrijeme tema tabloida u Argentini i Španiji i Messi smatra da je to pogrešno, te da bi trebao svoje neke privatne stvari držati u tajnosti, a fokusirati se isključivo na teren.

Oglasi

Prema riječima novinara Rodriga Lussicha, kojeg citira Mundo Deportivo, Lionel Messi je ozbiljno shvatio svoju ulogu prijatelja i pokušao objasniti De Paulu da bi bilo najbolje smanjiti medijsku izloženost i eliminirati kontroverze oko njega i njegove veze.

"Diego Simeone je također razgovarao s igračem. Nije zadovoljan svime što vidi. Može sve to raditi s djevojkom, ali ne moraju svi znati sve o njihovoj vezi", poručio je novinar Lussich.

Osim toga, navodi se da nisu baš svi De Paulovi prijatelji najsretniji što je on odabrao Stoessel, a vidjet ćemo kako će se De Paul na kraju nositi s određenom vrstom pritiska i hoće li poslušati savjete Messija i svojih kolega iz reprezentacije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CY7gslDJcxg/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWtXjrTJqIA/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUiYH_XpPDN/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTP1awEnLbn/[/instagram]

Oglasi