Messi neće biti sretan kada vidi kakvu fotografiju je Suarez objavio na Facebooku

Uhvatio ga na spavanju

Messi neće biti sretan kada vidi kakvu fotografiju je Suarez objavio na Facebooku

E. Čaušević

Lionel Messi prije nekoliko dana proslavio je svoj 35. rođendan na Ibizui gdje je napravio zabavu za porodicu i prijatelje.

Messi već godinama tradicionalno provodi ljetni odmor na Ibizi, a i ovaj put društvo mu prave Luis Suarez i Cesc Fabregas.

Suarez je jučer sve nasmijao nakon što je objavio fotografiju s jahte koja je mnoge nasmijala.

Naime, on je fotografisao Messija koji je zaspao već u šest poslijepodne kako bi se malo odmorio, ali ni slutio nije da će sve to završiti na društvenim mrežama.

Sigurno je da se Messiju baš i neće svidjeti fotografija koju je njegov dugogodišnji prijatelj objavio, a neće biti čudno ukoliko Argentinac spremi osvetu u narednih nekoliko dana koliko će im još odmor trajati.

Image

Top Komentari

bk123
aaa sad će ga Messi zaćerat s odmora...ja samo neznam kako ispadam glup stalno pa otvaram ovakve naslove....
14 0
denimen9
Sad će mu Messi asistirati iz Pariza u gdje god da bude igrao.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi