Kao svjetski top-model: Dinamova zvijezda u vezi sa 19-godišnjom studenticom

Kad u životu ide, ide...

Kao svjetski top-model: Dinamova zvijezda u vezi sa 19-godišnjom studenticom

O. Lekić

Bruno Petković proživljava najljepše dane svoje karijere. Ovaj napadač u Dinamo je došao ovog ljeta, i to nakon što u Italiji nije zabio jednu godinu, devet mjeseci i četiri dana, ali sjajnom igrom i nogometnim vještinama u Dinamu je oživio karijeru i zapao za oko selektoru selektoru Zlatku Daliću.

Upravo je Petković bio jedan od najzaslužnijih za plasman Dinama u osminu finala Lige prvaka. Osim što se u Plzenu proslavio onom čudesnom asistencijom kod gola Olma, jučer je bio prvo ime susreta upisavši asistenciju i gol, pa mediji u Hrvatskoj u njemu već vide Mandžukićevog nasljednika.

Osim sportskim uspjehom, Petković se može pohvaliti i onim na ljubavnom planu. Trijumf nad Viktorijom Plzen proslavio je u društvu atraktivne Tee Slavice, koja je tako ušla u klub Dinamovih WAGS-ica, a gledajući njezine fotografije, složit ćete se da izgleda kao da je sišla s modne piste.

Tea studira međunarodno poslovanje na privatnom univerzitetu Rochester Institute of Technology, redoviti je gost teretane te je prilično aktivna na društvenoj mreži Instagram. Iako trenutno ima 'samo' 1500 sljedbenika, sigurni smo kako će uspjehom Brune, rasti i njezina popularnost.

Nema sumnje kako je atraktivna Tea velika podrška Bruni, kojem mnogi predviđaju ulazak u hrvatsku reprezentaciju, što bi se vrlo lako moglo i dogoditi već za narednu akciju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Osvojio je obrazovanjem i smislom za humor, pare su tu nebitne
8 0
Chupy
Zasto su ove sponzoruse sve na isti kalup?? Napumpane gubicurine, onaj nevini tuzni pogled(kao kod djevice), izbacena prdara, uvijek gleda "nedje" tamo......itd itd
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi