Mlada studentica otkrila: Sanchez mi je plaćao za seks!

Zvijezda Arsenala u centru skandala

Mlada studentica otkrila: Sanchez mi je plaćao za seks!

E. Škorić

Čileanska zvijezda i vjerovatno novi igrač Manchester Uniteda navodno je plaćao za seks mladoj studentici, koja je sve to otkrila tamošnjim novinama.

Dvadesetogodišnja Paulina Sobierajska je engleskom tabloidu The Sunu otkrila kako je dobila ponude za seks od Sancheza. Navodno ju je Arsenalov nogometaš zaveo u baru, tražio vođenje ljubavi i na kraju u svemu uspio, a Paulina je iz svega izašla razočarana što joj je lagao.

Ona kaže kako ju je Sanchez odveo u svoj stan, te kako je izveo neobičan striptiz uz pomoć šampanjca.

Kako je došlo do susreta sa zvijezdom Arsenala?

"Sjedio je u baru, gledao me i smiješio se. Nisam znala ko je on. Stalno je buljio u mene i bilo je malo čudno. Tada je jedan čovjek došao do mene i rekao da postoji poseban gost koji je zainteresovan da razgovara sa mnom. Pitala sam ko je to i on je rekao da je u pitanju igrač Arsenala Alexis Sanchez, ali ga stvarno nisam znala", ispričala je.

"Rekao je da je Alexis tražio da me pita koliko je cijena vođenja ljubavi sa mnom i to me šokiralo. Napravila sam šalu i rekla 10.000 funti", dodala je.

Dala je svoj broj, a ubrzo su pristizale poruke od Sancheza na WhatsAppu: "Sviđaš mi se, vidimo se kasnije, je li može?".

"Koliko košta da vodimo ljubav? Javite mi, možete nam vjerovati, zabavit ćemo se. Moj stan je blizu. Super si, želio bih da te poljubim" jedna je od poruka Sancheza, tvrdi studentica.

Sanchez je Paulini dao 1.000 funti, a nastavak priče odvijao se u njegovom stanu. "Plesao je kada sam došla, imao je fantastično tijelo i stvarno je smiješan. Govorio je pola španski, a pola engleski i izgledao je super", prenosi Sun izjavu djevojke.

Nju je oduševila bogata kuća, nevjreovatna kupaonica za goste, skupi plakari i brojne boce skupocjenog Moeta. Kada je otišla, Sanchez joj je poslao poruku: "Vidimo se opet".

Poslije je ona nekoliko puta išla Sanchezu u stan, razmjenjivali su poruke.

"Pretvarao se da se zove David, skrivao se od komšija i imao je smiješan engleski. Znala sam da je igrač, no nisam imala pojma daje tako poznat. Rekao mi je da voli plavuše i da je zaljubljen u mene. Nazivao me lijepom i dodirivao. Ponašao se kao da sam njegova žena. Dopadao mi se, stvarno. Mislila sam da jeto počteak veze".

Mada, sve bi bilo idealno da nije saznala da je Sanchez već u vezi sa 28-godišnjom Mayte.

"Nije pominjao druge djevojke, mada je meni bio lijep i romantičan, a sve vrijeme je imao djevojku. Mislila sam da smo par, da ćemo biti sretni, ali on je bio zauzet. Ako je poznat, to ne znači da me može izigravat. Dovoljno je loše što mi je plaćao za svoje vrijeme i govorio mi da mu se dopadam. Onda se vratio svojoj bezobzirnoj djevojci. Ništa s njegove strane nije iskreno. Nije baš džentlenski. Nije imao poštovanja ni prema meni, a ni prema svojoj djevojci", jada se 20-godišnjakinja.

Ovo nije prvi put Sanchezu da vara djevojku, uradio je to i 2014. godine kada se viđao s bivšom čileanskom misicom Camilom Andrade iza leđa tadašnje djevojke Laie Grassi. Ali, novac i moć mu daju potpunu sigurnost i bezbrižnost, a samim tim dolaze i lijepe studentice...

Alexis i njegova djevojka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti