Dokazni materijal kruži internetom, dileme više nema

Mkhitaryan u Londonu, Sanchez u Manchesteru

Dokazni materijal kruži internetom, dileme više nema

E. Škorić

Manchester Unted i Arsenal definitivno su napravili trampu, dokaz su i fotografije koje su se pojavile na internetu.

I Jose Mourinho i Arsene Wenger su nakon nedjeljnih premierligaških pobjeda Uniteda, odnosno Arsenala potvrdili da je stvar blizu realizacije - Alexis Sanchez ide na Old Trafford, u suprotnom pravcu će Henrikh Mkhitaryan.

"Ljudi marljivo rade na tome i jako smo blizu kraja. U narednih 48 sati će sve biti gotovo", kazao je Mourinho poslije Utdove pobjede nad Burnleyjem (1:0), a sličnu je izjavu dao Wenger nakon što su Topnici deklasirali Crystal Palace s 4:1.

Da je sve ostalo na formalnostima pokazuju i slike nasmijanog Mkhitaryana iz Londona. U subotu navečer je stigao u britansku prijestolnicu zajedno s agentom Minom Raiolom, samo još da potpiše. Tokom nedjelje bi moglo sve biti zvanično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi