Mlada zvijezda Reala ništa ne prepušta slučaju: U karantini je "napao" zgodnu odbojkašicu

Mlada zvijezda Reala ništa ne prepušta slučaju: U karantini je "napao" zgodnu odbojkašicu

Edmir Škorić

Tokom zimske pauze Reinier Jesus stigao je u Real Madrid iz brazilskog Flamenga i nije mu trebalo puno vremena da se adaptira u Madridu i da postane "simpatični dečko koji puno obećava".

Već na početku je, igrajući za Realove rezerve, postigao dva gola i pokazao da bi mogao da bude investicija vrijedna tih 30-ak miliona eura koliko su Kraljevi platili Brazilcima za njegov ugovor.

Reinier je, poput svih drugih članova kraljevskog kluba, trenutno u karantinu i bez konkretnog nogometa u jeku pandemije koronavirusa. Igrači rade po individualnim programima, ali u slobodno vrijeme uglavnom koriste društvene mreže.

Ako pitate upravo Reiniera, on ništa ne prepušta slučaju, pa tako koketira sa djevojkama, a trenutno "radi" na osvajanju jedne španske odbojkašice. Radi se o Lauri Vidal, zvijezdi Dayton State Falcona.

18-godišnji Reinier joj je na jednu objavu na Twitteru odgovorio sa: "Možemo li preći na privatne poruke", a Laura je napisala da onda "moraš govoriti španski".

"S tobom bih razgovarao čak i na kineskom", uzvratio je prodorni Reinier, koji je potom dobio više od 3.000 lajkova, a fanovi Reala sve to su uočili, pa ga zasuli porukama: "Ti si genij" i "Dobro došao u Real Madrid".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi