Modrić u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra", a na svečanosti bio samo jedan igrač Reala

Marcelo je ispoštovao svog saigrača

Modrić u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra", a na svečanosti bio samo jedan igrač Reala

E. Čaušević

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić sinoć je u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra".

Modrić je organizovao veliku promociju svoje knjige na kojoj su bile mnoge poznate ličnosti. Iz svijeta fudbala sigurno najviše pažnje su privukli reprezentativci Hrvatske, ali i legendarni igrači Slaven Bilić, Zvonimir Boban i Emilio Butragueno.

Zanimljivo da je jedini od trenutnih igrača Real Madrida na ovoj promociji knjige bio i Marcelo. Brazilcu nije bilo mrsko da dođe iz Madrida u Zagreb i tako pruži podršku svom saigraču iz kraljevskog kluba. Naravno, treba uzeti u obzir da je većina ostalih igrača trenutno na reprezentativnim obavezama.

"Real Madrid je postigao ogromne uspjehe u prethodnih godinama, a Luka Modrić je bio jedan od najzaslužnijih za to. Presretan sam što ga poznajem kao velikug čovjeka i što su naše porodice u prijateljskim odnosima. Čast mi je što sam imao priliku da budem dio ove večeri", rekao je Marcelo.

Brazilac je kasnije objavio i fotografiju na Instagramu s Modrićem i Mateom Kovačićem, te je poručio: "Osjećaj koji ne mogu objasniti. Braćo, volim vas".

View this post on Instagram

A feeling that I can’t explain. My brothers. Much love. #12LiFe

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Ko li je pisao ovu knjigu za njega obzirom sa sumnjam da je sam pisao
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi