Uhapšena mlada zvijezda Juventusa! Policajci su mu večeras iznenada upali u kuću

Novi problemi za Ihattarena

Uhapšena mlada zvijezda Juventusa! Policajci su mu večeras iznenada upali u kuću

Edmir Škorić

Talentovani nizozemski nogometaš Mohamed Ihattaren (20) uhapšen je večeras u Utrechtu zbog prijetnji. Sada je zadržan u policijskoj postaji na ispitivanju.

Hapšenje se dogodilo u kući u Utrechtu u kojoj je nogometaš u to vrijeme boravio. Policajci u uniformama i civilu, prema riječima svjedoka, ušli su u kuću i odveli Ihattarena. Prebačen je u policijsku postaju.

Izvori bliski istrazi potvrđuju da se radi o Mo Ihattarenu, talentovanom Nizozemcu, iako policija nije htjela da potvrdi tu informaciju.

Privođenje nekada vrlo perspektivnog nogometnog talenta novi je pad u njegovoj karijeri. Ihattaren je kao mlad igrač ostavio veliki dojam u PSV-u, no nakon smrti oca dobio je psihičke probleme te je došao u sukob s bivšim trenerom PSV-a Rogerom Schmidtom.

Situacija je eskalirala i Ihattaren je prodan Juventusu, koji ga je posudio Sampdoriji. Nogometaša je nakon toga angažirao Ajax, no i Ihattaren je jedva dobio priliku da zaigra nogomet u Amsterdamu. Prošli mjesec Ajax je odlučio raskinuti ugovor o posudbi i poslati Ihattarena natrag u Italiju, gdje bi se u januaru trebao opet sastati sa Juventusom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf4NcATsPhJ/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da je porodica bivšeg Ajacieda Appieja Nourija uzela Mo Ihattarena i da je tamo često ostajao kod kuće. Za njega se pobrinuo i bivši reprezentativac Wesley Sneijder. Boravak kod porodice Nouri kao da je posrnulog nogometaša odveo u mirnije vode. Ponovo je počeo trenirati s posebnim timom u kojem su bila dva poznata fizioterapeuta.

Ihattaren je imao burno ljeto s ljubavnim vezama i osobnim problemima nakon kontakata s osobama iz kriminalnog okruženja. Zapaljen mu je i automobil.

Nije poznato šta će sada biti sa Ihattarenom, hoće li Sneijder i poroedica Nouri nastaviti da ga podržavaju i da se brinu o njemu, da li se vraća u Torino ili će možda boraviti iza rešetaka.

Ima buran privatni život. Imao je nesuglasica sa Yasmine Driouech, a nakon što se rastao s njom, počeo je ponovo da izlazi. No, nedavno je nasamario jednu djevojku. Upoznao ju je u noćnom klubu i odsjeli su u hotelu.

Nakon što su proveli noć zajedno, ostavio ju je samu, pa se morala vozom vratiti kući.

Unatoč činjenici da su njih dvoje imali 'divlju noć', Mo ne bi bio previše zainteresovan za damu. Kako javljaju neki nizozemski mediji, oholo se ophodio prema njoj, jer ga nije pretjerano ni zanimala, a na kraju ju je samo ostavio i otišao.

Sve to dešavalo se otprilike nekoliko dana prije nego što će mu u kuću upasti policija i privesti ga zbog prijetnji. Kome i zašto, nije poznato.

Top Komentari

Manager
Kakav clanak odlican predlazem piscu istog da ga i on procita makar jednom
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi