Planuo automobil mlade zvijezde: On krivi ljubomoru, ali mafija ga već duže vremena drži na oku

Ihattaren u problemu

Planuo automobil mlade zvijezde: On krivi ljubomoru, ali mafija ga već duže vremena drži na oku

Midhat Šljivak

Talentovani nizozemski fudbaler Mohamed Ihattaren (20) nalazi se u ozbiljnim problemima već više od godinu dana.

Jedan od najvećih evropskih talenata imao je dosta psihičkih problema nakon potpisa za Juventus u ljeto prošle godine i nakon svega je pobjegao iz Italije kako bi se vratio kući.

Na početku godine ovaj 20-godišnjak je dobio šansu da oživi karijeru. Potpisao je za Ajax koji ima mogućnost otkupa ugovora u januaru za dva miliona eura.

Ipak, nedavno je mladi fudbaler ponovo upao u probleme. Došao je u sukob s nizozemskom mafijom, a sukob je nastao zbog njegove veze s djevojkom iz sumnjive porodice.

Mohamedu su počele stizati ozbiljne prijetnje. Klub mu je saopštio da je najbolje da ne dolazi dok se kompletna situacija ne riješi, a u sve se uključila i nizozemska policija.

Istraga je otkrila da se sumnjive osobe kreću oko njegovog doma i porodice, a bili su i u automobilu kojeg je mladi ofanzivac dobio na korištenje od kluba.

Oglasi

Mafija je, čini se, protekle noći odlučila poslati još jednu poruku Ihattarenu. Njegov skupocjeni (oko 180.000 eura) Porsche Panamera je zapaljen, a policija smatra s jasnom namjerom.

Vatra je zahvatila i BMW serije 3 u vlasništvu njegovog brata. Policija je započela istragu i već je preuzela snimke nadozrnih kamera da vide šta se tačno dešavalo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci8Rc6Br--m/?hl=en[/instagram]

Mladi fudbaler se prethodnog vikenda oženio i on smatra da je zapravo ljubomora razlog što je ostao bez automobila.

"Ovo je iz ljubomore. Sreća pa su materijalne stvari lako nadoknadive", napisao je Ihattaren.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfMUX_zsRA7/?hl=en[/instagram]

Mo Ihattaren je dijete PSV-a iz kojeg je u ljeto prošle godine prešao u Juventus. Ajax ga uzeo na posudbu u januaru i ima mogućnost da ga otkupi za godinu dana i to za samo dva miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi