Salahova supruga se pojavila u javnosti nakon duže vremena, elegentnija je nego ikad

Zajedno sa porodicom

Salahova supruga se pojavila u javnosti nakon duže vremena, elegentnija je nego ikad

A. Čaušević

Ako neko čuva svoju porodicu od očiju javnosti to je Mohamed Salah. 

Salah je već desatak godina u braku sa Magi Sadeq koja se zaista vrlo rijetko pojavljuje u javnosti pa su mnogi i zaboravili kako izgleda.

Za njega je porodica izuzetno bitna i cilj mu je da voljene zaštiti od kamera. Oboje su veoma religiozni, praktikuju vjeru islam, a svojoj kćerci su dali ime Makka po svetom gradu muslimana. Kćerika Makka, sin Kayan i supruga Magi su njegova najveća podrška.

Porodica Salah se prije nekoliko dana pojavila u javnosti zajedno. Bilo je to na posljednjem ovosezonskom meču na Anfield Roadu.

Mohamed Salah on the pitch with his family following the last match of the Premier League season, a 3-1 win against Wolves. Getty

Dojam je da je Magi izgledala elegantnije nego ikad, a u međuvremenu je značajno poradila i na svojoj figuri pošto je značajno mršavija u odnosu na njena prethodna pojavljivanja.

Oglasi

Mohamed i Magi su se vjenčali 2013. godine kada je Mo igrao za Basel. Upoznali su se u školi kao tinejdžeri i odrasli su u istom selu u Egiptu. I njihova ljubav je s vremenom bila testirana, ali Salahova velika popularnost nije ništa promijenila.

Bez obzira što joj muž zarađuje ogroman novac Magi i dalje zaposlena. Radi u biotehnologiji. Radi se o ženi dobrog srca. U našoj zemlji je za takve osobe običaj reći o dobrom insanu. Upravo iz tog razloga je Salah toliko i voli.

Magi je i velika podrška Salahu u njegovom humanitarnom radu. Nije ni čudo zašto je Salah jedne prilike odlučio da udomi i osigura budućnost beskućnike koji su ga pokušali opljačkati. Na to ga je nagovorila njegova supruga.

Dobro je poznata priča iz Salahovog djetinjstva kada je na svaki trening donosio hranu napuštenim psima. Ima veliko srce i voli da pomaže ljudima.

U nekoliko riječi Salah je jednostavna, ponizna, dobrodušna i skromna osoba. A Magi je potpuno identična. Oboje se drže zajedno. To što je Egipćanin danas igrač svjetske klase velike zasluge duguje i svojoj skromnoj supruzi i srodnoj duši.

Top Komentari

nuks
Jao majko mila sto je elegantna... Wauuu
2 6
SEJFUDIBIKODZE
ne udara slava svakom isto u glavu neko to koristi,da istakne,pa neznam nija sta,al haj nejse,da je elegancija nije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi