12

Komentari (12)

douglasssy
Ti isti muslimani, sto negoduju zbog ovih stvari, nisu prvo ljudi, a da ih nazovem vjernicima. Jelka aposlutno ima drugaciju ulogu u ambijentu u kuci. Daje radost i boje djeci, toj istoj djeci koja nisu uopste duzna da znaju razlike i teret vjere koju u zivotu ovi ljudi drze kao najvazniji faktor u odnosu medju ljudima.
Medo-Brundo
Ninoox
Prelijepo ih je vidjeti, voli svoje postuj tudje!! A ovi sto pisu komentare ispod posta, vcrs pola BiH ima okicen bor tako da Sretan Bozic svima koji slave
user1599438591
Bravo drug za komentar ,svaka cast. Dosta mrznje na sve strane.
Sanska_Prangija
Da niste glupi, informisali bi se i nakon toga bi skontali da jelka kao ni 24.12, ne imaju a ma bas nista katolickom vjerom. Kao sto i nije 01.01 upisan u bibliji kao nova godina. Bozic je stvorenje kapitalizma u kojem nazalost svi zivimo, salah da nije kapitalista igrao bi za platu istu kao i ostali, sto znaci da bi svi imali iste plate. Po meni oke, iako ce neki reci pa on he bolji od ovoga, a losiji od onoga. Tacno, ALI nije svak istim talentom rodjen, nije svako se isto zalagao, jer mu to mozak ili pamet nisu dopustili. Znaci duboke teme.
realno_govoreci
Ova jelka je simbol božića koji je simbol kršćanstva zapisano to ili ne ali tako je kako je bilo sredstvo kapitalizma ili ne! Ni crkve u starom zavjetu nigdje spominjane nisu pa ipak su simbol kršćanstva,da ne idemo sad u duboke teme.
Sanska_Prangija
U pravu si ti, znam, ali sam kazes to je samo simbol, znaci u biti poput hamajlije nesto, a poznajem svabe koje imaju te hamajlice 'naše' po autima.. Mislim da Ne bi trebali gledati na to sta ko radi.
WOLF20
Pravo da Vam kazem i ***** me zaboli
Zulfikar
Jeli isao na ponocku????
Zulfikar
Pravo islamski nema sta, sta je sljecede proslava hanukkah-a?
user1599438591
Zulfikar
Hvala na komplimentu, jer kada mi nistavilo poput tebe kaze da sam glup to mi zbilja imponuje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.