Monacova djevojka je i ranijim fotografijama dizala prašinu

Nije joj prvi put

Monacova djevojka je i ranijim fotografijama dizala prašinu

Djevojka argentinskog tenisera Juana Monaca, Ana Carolina Ardohain Dos Santos, poznatija kao Pampita, nerijetko izaziva pažnju svjetskih medija zbog provokativnih fotografija.

Posljednje u nizu takvih fotografija procurile su nedavno na internetu, a na njima se nalazi i njen momak Juan Monaco u golišavom izdanju. Ipak, ona je nakon toga poručila da fotografije nisu stvarne, već da je u pitanju fotomontaža.

Da se nerijetko voli fotografisati u golišavom izdanju, pokazuju i neke ranije fotografije Pampite koja zaista ostavlja mušku populaciju bez daha.

U našoj fotogaleriji možete pogledati neke od njenih najseksipilnijih fotografija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi