Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne - Dok plače za zvijezdom drugi momci koriste priliku

Moriah se oglasila

Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne - Dok plače za zvijezdom drugi momci koriste priliku

Midhat Šljivak

Glumica iz filmova za odrasle Moriah Mills našla se u centru pažnje američke javnosti nakon žestokih optužbi prema NBA zvijezdi Zionu Williamsonu. Ona je bila uvrijeđena jer ju je 22-godišnji košarkaš iskoristio i što joj nije rekao da očekuje dijete s drugom, jer se ona nadala da će mu biti izabranica. Ipak, Zion je očigledno za nju prošlost jer je privukla interes brojnih drugih NBA zvijezda.

Moriah Mills pravila je istinski haos na društvenim mrežama u proteklom periodu. Ona je krenula na NBA zvijezdu Ziona Williamsona tvrdeći da ju je iskoristio i da joj nije rekao da čeka dijete s drugom ženom.

Uvrijeđena zvijezda iz filmova za odrasle javno je objavljivala eksplicitne detalje s Williamsonom i jasno mu je poručila.

"Bolje se pomoli da nisam i ja ostala trudna jer mi kasni mjesečnica. Prošle sedmice sam bila s tobom u New Orleansu i nisi mi mogao reći da čekaš dijete s drugom i to nakon što sam sve učinila za tebe", napisala je ona u seriji tweetova i nastavila je:

"Toliko sam puta dopustila da me j***š bez kondoma i ovako mi vraćaš. Ugrozio si mi život spavajući sa svim tim ženama bez zaštite", napisala je između ostalog porno glumica uz još dosta eksplicitnih objava na Twitteru.

Oglasi

Nije se na tome zaustavila već mu je u narednim akcijama vrijeđala i muškost.

NBA, imam snimke mene i Ziona Williamsona. Ima ih i on na telefonu. Pelicansi, razmijenite ga. Ne zaslužuje biti u New Orleansu. Uskoro objavljujem snimke."

"Već u mladim godinama ne možeš. Možda bi ti paklo tableta pomoglo. Ne žalim te uopšte", poruka je ove glumice.

Ipak, stvari su se u posljednje vrijeme smirile. TMZ je uhvatio Moriah na ulici, a ona je istakla da je sa Zionom sve OK, no da ima ponuda i drugih košarkaša.

"Ne mogu previše reći. Sve se smirilo. Sa mnom bi sigurno bio zadovoljan. Dobijam dosta ponuda od drugih NBA košarkaša, ali i drugih sportista. Dosta njih me kontaktiralo", istakla je ona.