"Motivacionim" videom Adebayor je pokazao da njegova bahatost nema granica

Nakon što je kazao kako ne da novac

"Motivacionim" videom Adebayor je pokazao da njegova bahatost nema granica

A. Čaušević

Dok svijet potresa najveća kriza u nekoliko posljednjih decenija, Emmanuel Adebayor uopšte ne mari za tim već svojom bahatošću provocira one najugroženije.

Adebayer je prije nekoliko dana jasno poručio da ne želi donirati svoj novac, a jučer je otišao korak dalje objavom "motivacionog" vide svog raskošnog auto parka.

Na njegovom Instagram profilu objavljen je video sa devet skupocjenih automobila počevši sa Rolls Royceom. U garaži su još četiri Mercedes Benza, dva Porschea, BMW i Range Rover.

"Motivacija ponedjeljkom. Ovaj video je poruka koja vam govori da možete uspjeti. Samo trebate vjerovati u sebe i naporno raditi kada niko ne leda. Označite prijatelja koji ovo treba vidjeti", navodi se u opisu objave.

Ovaj 36-godišnjak je u periodu igranja za Arsenal sedmično zarađivao 175.000 funti, dok je zaradio i milione igrajući za razne klubove tokom profesionalne karijere.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_wJQGBjLKG/[/instagram]

Inače, Togoanac se trenutno nalazi u rodnoj zemlji gdje boravi u izolaciji. Kako je kazao tokom live razgovora na društvenoj mreži Facebook svoj novac jednostavno ne da.

"Za one koje pričaju kako ne doniram novac bit ću veoma jasan: Jednostavno je, ne dam novac", poručio je Adebayor i nastavio je:

"Radim šta želim, jedem šta želim, a svakako će biti onih koji će govoriti kako ništa nisam donirao".

Top Komentari

Torcida
Treba biti covjek u zivotu !!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi