"Kratko i jasno ću reći: Ne dam novac"

Adebayor ne želi donirati

"Kratko i jasno ću reći: Ne dam novac"

M. Šljivak

Iskusni togoanski napadač Emmanuel Adebayor odbio je donirati novac za borbu protiv koronavirusa.

Iako je tokom karijere 36-godišnji fudbaler zaradio ogroman novac, on ne voli previše da pomaže siromašnom dijelu stanovništva u svojoj zemlji, ali zato on živi u raskošu i luksuzu.

Sada je odbio donirati novac za borbu protiv koronavirusa i jasno je poručio: Ne dam novac.

"Za one koje pričaju kako ne doniram novac bit ću veoma jasan: Jednostavno je, ne dam novac", poručio je Adebayor i nastavio je:

"Radim šta želim, jedem šta želim, a svakako će biti onih koji će govoriti kako ništa nisam donirao"..

Adebayor se nedavno vratio u Togo nakon što je proveo 15 dana u karantenu u Beninu i imao je loša iskustva po porvatku.

"Nažalost, neki misle da sam ja donio virus. Tako je to ovdje. Porede me s Drogbom i Eto'om, ali ja nisam kao oni. Ja sam Emmanuel Adebayor i uvijek ću raditi ono što ja želim".

Adebayor je u bogatoj karijeri igrao za Arsenal, Real Madrid, Tottenham, te još nekoliko dobro poznatih klubova, a trenutno je pod ugovorom s paragvajskom Olimpijom.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Za “borbu” protiv korone i ne treba dati ni dinar, to je cisto bacanje para. To je ista “borba” kao i protiv raka, side, dijabetesa, als i ostalih bolesti. Svake godine miljarde se sakupe i odu za te “borbe” i niti para niti lijeka.
11 3
frogman
Nije ovo bas istina, covjek ipak daje i pomaze treba malo i istraziti prije nego.se objavi nesto
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi