Supruga snimila fudbalera poznatog kluba kako skače u smrt i to pred djecom

Šokantan snimak

Supruga snimila fudbalera poznatog kluba kako skače u smrt i to pred djecom

Admin Čaušević

Nizozemski turist koji je tragično stradao dok je pokušavao da skoči za stijena ispred žene i dvoje djece je bivši fudbaler. 

Mourad Lamrabatte (31), koji je igrao za Vitesse je pokušao da skoči sa vioske stijene tokom ljetovanja na Mallorci.

Lamrabatte nije dobro procijenio dubinu te je udario u stijene, a tragični događaj je snimila njegova supruga sa dvoje djece.

Kad je skočio mogao se čuti njegov snažan vrisak, ali očigledno nije napravio dovoljno dobar zamah da izbjegne kamenje oštro poput žileta.

Udario je direktno u stijene, dok je supruga koja je snimala smrtonosni skok vrištala: "O moj Bože."

Autopsija je pokazala da se Lamrabatte utopio dok je bio u stanju polusvijesti, a ne od povreda kako se prvobitno mislilo.

No description available.

Ubrzo su se i ogladili iz Vitessea, jednog od najstarijih profesionalnih klubova u Nizozemskoj i stabilnom prvoligašu te zemlje.

"Vitesse želi Mouradovoj porodici prijateljima mnogo snage da se suoče sa velikim gubitkom", poručili su iz Vitessea.

Top Komentari

Koba84
Pa nemoj tamo ima korijenje e sad kszu sudbina pa brate sto se igras sa sudbinom. Da ti Allah podari dzennet svakako
7 1
C.Banks
Treba pripazit oko skakanja, lahko je bilo kad smo bili mršavi pa se baciš daleko. U međuvremenu prođe 20-30 godina nadeblja se isto toliko kila, a odskok oslabi. Jedino je problem adrenalin isti, a sve ostalo opalo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi