Mourinho je ponovo viđen kako ulazi u kuću bogate plavuše s kojom ima posebnu vezu

"Posebna prijateljica"

Mourinho je ponovo viđen kako ulazi u kuću bogate plavuše s kojom ima posebnu vezu

E. Škorić

Menadžer Tottenhama je pobjedu nad gradskim rivalom Arsenalom proslavio tako što je otišao u posjetu osobi koju zna godinama i koju smatra "posebno bliskom".

Oženjeni Jose je prošle nedjelje, nakon što su Spursi dobili Topnike s 2:1, uočen kako ulazi u dom plavuše Prue Carter-Robinson. Nosio je masku, sunčane naočale i kapu, ali to mu nije pomoglo da se sakrije od paparazza na ulicama Londona.

"Ostao je u istoj odjeći u kojoj je bio tokom utakmice protiv Arsenala. Imao je jako skup ručni sat. Stigao je u Audiju i ušao ravno u kuću", kazao je jedan od slučajnih posmatrača.

Ona, plavuša o kojoj se pisalo često upravo zbog Mourinha, je izvjesnu Prue (43) koju je upoznao prije 10 godina, a u martu prošle godine uživali su zajedno na odmoru u sunčanom Kataru. Jose je tada u državi Bliskog Istoka bio zbog TV posla od 100.000 funti.

Prue vozi Mercedes vrijedan 60.000 funti i može se pohvaliti skupim nakitima kao Chanelovom torbom i Rolex satom. Nije za sada poznato šta Jose i Prue imaju zajedno, no očigledno je to nešto veće od prijateljstva.

Mada, Jose ima suprugu Matilde koju je upoznao kada je imao 17, a ona 15 godina i često govori kako je ona uveliko zaslužna za njegova postignuća. Prošle godine su obilježili 30 godina braka.

Jose je rekao da je "najvažnija stvar u mom životu moja porodica i biti dobar otac". Njih dvoje imaju dvoje odrasle djece i kuću vrijednu pet miliona funti u centru Londona. 2007. godine objavljeno je da je Mourinho imao aferu s vlasnicom butika Elsom Sousom, dok je još radio kao trener Leirije u Portugalu.

"Rekao mi je da se rastao od supruge jer nije bio sreta", rekla je tada Elsa, a Jose unatoč tome što želi biti dobar suprug i otac, jednostavno ne može da sakrije da je samo čovjek od krvi i mesa kojem treba malo strasti i adrenalnina.



Top Komentari

Penderinos
Voli José šarati sa strane
3 2
ek76
I ja bi to isto radio...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi