Mourinho se iselio iz kuće u Londonu

Nova destinacija Manchester?

Mourinho se iselio iz kuće u Londonu

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak, Jose Mourinho, iselio se danas iz svoje kuće u Londonu, te mnogi vjeruju da je njegova nova destinacija Manchester.

Manchester United je danas uručio otkaz Louisu van Gaalu što znači da bi Jose Mourinho konačno trebao preuzeti klub sa Old Trafforda. To najbolje pokazuju i današnje fotografije iz Londona.

Naime, Mourinho se danas iselio iz svoje kuće u Londonu u kojoj je s porodicom živio prethodnih godina. Engleski mediji su sigurni da će portugalski stručnjak već od sutra boraviti u Manchesteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi