Mourinho, sin ti je zaslužio batine!

Hoće li Begović nesvjesno zavaditi oca i sina?

Mourinho, sin ti je zaslužio batine!

O. Lekić

Odnedavno je poznato da je sin Josea Mourinha veliki fan Barcelone, i da ne osjeća ništa prema klubu kojeg trenira njegov otac.

Ipak, Jose Mourinho junior je ovog vikenda otišao predaleko, kada se na Twitteru odlučio nasmijati neuspjehu svog oca.

U trenutku kada je Chelsea primio treći gol, nakon loše reakcije Asmira Begovića, Mourinhov sin je postavio tweet kojim je ismijavao očev neuspjeh.

Pod pritiskom ostalih korisnika, Mourinho mlađi je izbrisao tweet nakon čega se pravdao da on nije imao veze sa svim, ali mu je malo ko povjerovao... Vidjet ćemo hoće li mu Jose povjerovati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije